tiistai 4. marraskuuta 2014

Lämpöisiä lahjuksia

Villaiset ovat mahtavia lahjoja antaa kenelle vaan. Minulla kekkerit tiedossa ja eräällä ystävälle piti keksiä pieni muotoinen lahja. Mitäpä muuta kuin villasukat! Tarpeellisia jokaiselle ja kohtahan sen talvenkin pitäisi tulla.

Tuumasta toimeen siis! Aiemmin syksyllä tarjouksesta hamstratuista langoista löytyi juuri sopiva, Novita 7 veljestä fuksia. Mallia mietin sitten useamman tovin. Halusin opetella palmikot, mutta jotenkin ne tuntuivat pelottavilta. Pääätinkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja selättää palmikot! Valitsin malliksi Taimitarhasta löytyneet September -sukat. Malli Ravelryssa. Mielestäni nuo onnistuivat ihan hyvin, ollakseen ekat :) Jatketaan harjoituksia!


Koko 38-39, omaan jalkaan hieman liian isot.
 Samainen ystävä sai keväällä pienen poika vauvan. Enhän voi nyt pikkuisen varpaita jättää palelemaan, joten pakettiin päätyvät myös nämä Junasukat. :) Lankana Novita Nalle. Vauvojen sukkia on niin mukava tehdä, kun saa lankajämät hyvään käyttöön ja tulee nopiaan valmista. :) Junasukkien ohje ja tarina löytyy täältä.

Pysyvät pikku varpaat lämpimänä.

Pakettiin päätyi myös aiemmin jo nähty sininen pääkallohuivi. Mukavan värikäs paketti tuli, toivottavasti lämmittää saajaansa :)




Jostain syystä meillä eivät kaikki arvosta tätä käsityöharrastusta. Leevi ei tykkään kun syli on varattu ;)


4 kommenttia:

  1. Ihana tuo Leevin ilme! :D Jotenkin tuttua tuo lemmikin toiminta. Meidän hamsterit pääsee joka ilta halutessaan kanssani yhteen huoneeseen juoksentelemaan. Neulominen samanaikasesti ei tule kysymykseenkään sillä ihmisen päällä ja sylissä pitää saada kiipeillä. Lisäksi varsinkin tuo meidän nuorempi hamsterineiti, Maisa, (meillä on siis tällä hetkellä kaksi hamsteria) on sen verran menevää sorttia että edelliseen asuntoon se nakersi yhteen seinän nurkkaan kolon. Oikeastaan kolon nakertamisen aloitti jo Maisan edeltäjä, Onni... Onnin poisnukuttua ja Maisan meille muutettua yllättäen hamstereiden oma seinäremontti sai jatkoa... Onneksi emme ihan menettäneet vakuusrahoja tuon takia! Haha! Maisa kun tykkää tehdä omia remontteja. Viimeisin remontti on tehty kumisaappaaseeni, minne tyttö nakersi reijjän... Meidän kukaan aiemmista hamstereista ei ole ollut yhtä innokas remontoija -Maisa pistää kaiken uusiksi! Voin vain kuvitella mitä neuleelle tapahtuisi jos Maisa pääsisi sellaisen lähelle!

    Mutta se lemmikeistä. :) Nuo palmikkosukkasi ovat todella nätit ja taidokkaasti tehdyt! Ei mikään helpoin ensimmäisen palmikkosukkapari. Voit olla ylpeä itsestäsi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen että meijän elukoitten toiminta täällä on järjestäytynyttä. Yleensä eivät lankoihin/puikkoihin koske jos ovat vain hetken ilman valvontaan (yön yli niin saa selvitellä aikamoisia solmuja), mutta viime aikoina on ollu toisin. Yksi kiinnittää huomion huutamalla tai rikkomalla jotain niin että täytyy nousta ylös. Toinen ottaa lankakerän ja juoksee suuntaan A ja kolmas ottaa puikon/työn ja juoksee suuntaan B. :D Mut lohduttavaa kuulla että hamsteritkin osaa rempata :DD

      Kyllä näistä on ylpeä :) Pitää tikuttaa itselleenkin :) kun ehtii :D

      Poista