perjantai 21. marraskuuta 2014

Haastavat tumput

Muutama viikko sitten ystäväni kertoi kuinka oli hukannut muutossa lapasensa. Minä sitten tarjouduin tekemään hänelle uudet. Mitä ilmeisemmin ystäväni oli lupaukseen jo varautunut. Hän tiesi heti millaiset tumput halusi. Kauhukseni hän näytti minulle kuvan lapaskynsikkäistä ja väri toiveeksi esitti jonkun tumman.

Otin haasteen vastaan ja sukelsin internetin ihmeelliseen maailmaan! Hetken penkomisen jälkeen löysin Novitan vanhoilta sivuilta ohjeen (klikklik). Lanka löytyi näppärästi omasta varastosta. Otin testiajoon uudet Cubicsit, jotka osoittautuivat aivan ihaniksi neuloa. Käsialasta tuli heti siistimpää ja tasaisempaa. Puikot tuntuivat myös aivan mahatvilta käsissä.

Näissä tumpuissa yhdistyivät kaksi neulekammotustani; kiilapeukalo ja sormet! Sisua nuo vaativat, mutta sain kuin sainkin ne valmiiksi :)

Omaan käteen hiukan liian pitkät


Kädessä nuo tuntuvat varsin mukavilta ja lämpöisiltä. Ehkä itsellenikin tarvitsee tikuttaa... Nämä tippuivat puikoilta juuri äsken ja ystäväni on tulossa kohta näitä hakemaan, minkä vuoksi kuvattu pikapikaa lampun valossa yöpöydällä.

Alan jo kyllästyä muutenkin tähän pimeyteen ja kovasti odottelen lunta. Joulukin on jo kohta puoliin. Lahjat, kortit ja koristelut on jo suunniteltu, mutta vielä toteutus uupuu. Toivottavasti ei tule hoppu ;)

1 kommentti:

  1. Hienot tuli. :) Itse en ole vielä koskaan uskaltanut laittaa puikoille lapaskynsikkäitä vaikka varmasti sellaisille olisi tarvetta keväisin ja syksyisin kun kelit vaihtelee. :)

    Tänne Helsinkiin tuli toissapäivänä lumimyrsky mikä kyllä eilen jo muuttui loskaksi osaltaan. Kaunis puuteriluminen hanki kävisi mulle vallan mainiosti, mutta loskassa ei huvita kauheasti kuljeskella. Ja aurinkoa -sitä kaipaan lisää myös! :)

    VastaaPoista