perjantai 24. lokakuuta 2014

Yhdestä haavesta totta!

Olen jo reilun vuoden lueskellut erilaisia käsityöblogeja vihreänä kateudesta. Haavena oli kerätä tarpeeksi rohkeutta tehdä ihan oma käsityöblogi! Ensinnäkin siksi että pysyisin itse kartalla tässä käsityöpesässäni. Ja toiseksi siksi, että haluan (uskallan) jakaa tekeleitäni muiden kanssa. Nyt sitten uskalsin ottaa tuon loikan kohti tuntematonta, toivottavasti ei kauheen pahasti mene päin pakaroita ;)

Täällä siis Haaveilava Vompatti päivää! Olen 22-vuotias karkauspäivän lapsi, jonka käsityöharrastusta ajoittain häiritsee sairaanhoitajaopinnot. Olen kova tyttö haaveilemaan ja inspiroitumaan ympäröivästä maailmasta, tai no oikeastaan kaikesta. Intoa ja ideoita monesti riittää paljon enemmän kuin taitoa, mutta aina pitää yrittää! Eniten tehtailen villasukkia, koska palelevat jalat ovat yksi kamalimmista asioista. Missiona onkin pitää lähipiirin jalat lämpöisinä :) Suurin vaikeus sukkien kohdalla on saada myös pari tehtyä :)

Tänä syksynä tehtyjä sukkasia, muttei näistäkään pari löydy kuin vasta kuin yhdelle ;)

Itse Vompatin lisäksi pesässä seikkailee myös muita pikku asukkeja, jotka harvemmin ovat avuksi. Laadun valvonta tehtävistä löytyy kolme kehruukonetta, joilta löytyy paljon asiantuntemusta ja kokemusta purkamisen saralta. Mukana höseltämässä myös perheen kuopus, tuo kaikkia rakastava ja auttava hollantilainen (joka luulee osaavansa kentää).

Leevi
Timppa
Miisu
Väinö










Tästä tämä sitten lähtee, blogin rustaus nimittäin! Paljon on tällä hetkellä työn alla, ja jotain melkein valmiinakin. Voimme siis olettaa, että jotain mahdollisesti tännekin tulossa (mikäli saan jotain julkaisu kelpoista aikaan). Blogi vielä opettelun alla, eli vinkkejä, ehdotuksia ja palautetta otetaan vastaan! Puumerkki piristää päivää muutenkin :)

Kiitos ja kumarrus!
-Vompatti

19 kommenttia:

  1. Onnea uudelle blogille. Itsellä tämä on vielä vain haaveissa. Ihanat kisut sinulla. Onnea myös opintoihin. Itse opiskelen lähihoitajaksi neulomalla ;D

    VastaaPoista
  2. Olihan siellä vielä ihana koirakin <3 Rapsutukset hänelle myös.

    VastaaPoista
  3. Onnea uuden blogin johdosta! Kauniita sukkia olet tehnyt :)

    VastaaPoista
  4. Onnee blogin perustamisesta, tervetuloa blogi maailmaan :)
    Ja onnee sh-opintoihin.

    VastaaPoista
  5. Onnea uudelle blogille ja blogistille. Tervetuloa mukaan joukkoon. :)

    VastaaPoista
  6. Onnittelut tuoreelle blogille ja tervetuloa blogien ihmeelliseen maailmaan! Hissukseen se lähtee siitä pyörimään, kun nappaa ideoita parannuksiin, postauksiin ja kaikkeen ympäröivistä blogeista.
    Itsellä ei ole tähän kättelyyn kuin yksi neuvo, tuollaiset pienet kissojen kuvat voisi laittaa isolla niin ei tarvitse klikkailla näytölle suuremmaksi (oon kuullut käsityöblogit-ryhmässä ainakin juttua, että se bloggaajia ärsyttää) :)

    Tsemppiä myös opintoihin! :)

    VastaaPoista
  7. Onnea uudesta blogista. :) Jään seurailemaan. :)

    VastaaPoista
  8. tervetuloa blogimaailmaan, liityin lukijaksesi =) http://janika-rulla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Hei, itsekin uutena bloggaajana ilmoitan käyneeni ja jään seuraamaan :)

    http://kotitonttula.blogspot.fi

    VastaaPoista
  10. Kauniita sukkia olet tehnyt ja ihania laadunvalvojia sulla :)

    VastaaPoista